Voor elk wat wils.


Hout, metaal, modern, classic, strak. geornamenteerd, gefineerd of blank.

Kortom te veel om op te noemen. We hebben geen online catalogus van lijsten want hoe het profiel er echt uit ziet is nauwelijks of beter gezegd niet te zien op een plaatje. Om een goede keuze te maken moet het je het in 3d of te wel in het echt zien.

Om u toch enig idee te geven wat wij u bieden hebben we een paar voorbeelden op deze pagina gezet.Werk wijze.

"Hoe gaat dat nou in zijn werk ?"

Als u een prent, schilderij of borduurwerk zou willen inlaten lijsten gaat het bij ons als volgend:

 • U komt met het werk bij ons in de winkel
 • U maakt uw wensen kenbaar en we gaan samen op zoek naar een zo goed mogelijk passende inlijsting.(Met ruim dertig jaar ervaring in het vak mag ik denk ik wel zeggen dat ik u daar een helpende hand in kan geven).
 • De inlijsting wordt uitgerekend en u kunt dan besluiten hetzij wel of het niet daarvoor te laten maken. (de uitgerekende prijs is wat u bij afhalen betaald en zal in geen enkel geval verhogen tenzij er telefonisch kontackt over is geweest)
 • Besluit u het te laten maken dan krijgt u een werkbon mee wat tevens uw afhaalbon is
 • Na zo'n week of anderhalve week staat uw ingelijste werk weer klaar om afgehaald te worden. (mocht het toch langer gaan duren als dan dat afgesproken is nemen wij kontackt met u op)
 • Bij afhalen wordt het werk af gerekend.
(P.S. We leveren niet op rekening, het te betalen bedrag dient bij afhalen hetzij contant of door middel van pinnen worden betaald.) 

Je hebt glas en je hebt glas.


Voor uw inlijsting hebben wij keuze uit drie verschillende soorten glas.


 • Gewoon  - het glas wat wij gebruiken als gewoon is een helder spiegelend wit glas wat helderder is als normaal venster glas.
 • Ontspiegelend - het glas wat wij gebruiken als ontspiegeld is een twee zijdig super fijn ge√ętst glas om hinderlijk spiegeling te voor komen.
 • Artglass uv - gecoated wit glas waarvan de coating onspiegeld en uv werend is. Een glas soort waar voor gekozen wordt waneer we de helderheid van gespeigeld glas willen maar zonder de spiegeling.(met name voor aquarel, pastel en grafiek)
Passepar-touts.


Voor passepar-touts maken we gebruik van
Alphamat Artcare.


  Voor uw inlijsting met passepartout gebruiken we uitsluitend Alphamat artcare, Dit is een zuurvrij gepigmenteerd en conserverend passapar-tout karton wat vrijwel volledig kleurvast is en vanwege zijn zuurvrije eigenschap uw inlijst werk in de loop ter tijd niet zal aantasten. Van uit ruim 200+ kleuren zoeken we hier uit wat het best bij u inlijstwerk en wensen pas.